Aloe vera pre zdravie


Nápoje zo šťavy Aloe Vera - silná štvorka

03.07.2017 16:38

Aloe Vera Gel, Aloe Berry Nectar, Forever Aloe Bits n Peaches, Forever Freedom, sú štyri nápoje, ktorých hlavnou zložkou je čistý gél z Aloe Vera. Ponúkajú sa v litrovom balení. Gél z Aloe Vera je výživný pre organizmus aj pokožku, poskytuje širokú škálu vitamínov, minerálov, cukrov, enzýmov a aminokyselín. Teraz sa pozrieme na nápoje z Aloe Vera trošku z iného uhla. Čo majú spoločné a v čom sa líšia, aby ste sa ľahko orientovali pri výbere nápojov z Aloe Vera. Je zaujímavé, že Aloe Vera pomôže na viacerých frontoch a najprv tam, kde je to najdôležitejšie. Ona vie kde.

Aloe Vera Gel, Aloe Berry Nectar, Forever a Aloe Bits n Peaches patria k najdokonalejším detoxikačným prostriedkom, majú priaznivé účinky na srdce a cievy. Pravidelné užívanie gélu z Aloe Vera zlepšuje metabolizmus tukov, znižuje hladinu cholesterolu, znižuje riziko ischemickej choroby srdca a cievnych mozgových príhod. Nápoje z Aloe Vera eliminujú riziko krvných zrazenín v cievach. Ale spoločným znakom týchto štyroch nápojov je to, že nastavia a posilnia imunitný systém, čo je veľmi dobre pred príchodom zimy.

 

Aloe Vera Gel je základným kameňom v stavebnici na budovanie dobrého zdravotného stavu. Keď sa rozhodnete riešiť svoje zdravotné problémy výrobkami z firmy Forever, je dobré užiť aspoň jednu fľašu čistého Aloe Vera Gel a najlepšie tri fľaše. Pýtate sa asi prečo? Aloe Vera Gel detoxikuje organizmus a čistí čreva a vybrané výrobky lepšie účinkujú. Aj v prípade, že sa rozhodnete užívať iný nápoj zo silnej štvorky, začnite čistým Aloe Vera Gelom a potom prejdite na vybraný nápoj. Je možné ich aj prestriedať s Aloe Vera Gelom. Aloe Vera Gel má hojivé a regeneračné účinky, potláča zápal a opuch, rieši črevné ťažkosti, pomáha znižovať cukor, rieši kožné problémy. Tu sa môže Aloe Vera Gel priamo natrieť na kožu. Dobre hojí aj jazvy. Je prírodný zvlhčovač, dodáva vlhkosť všetkým vrstvám kože. Zvyšuje normálne množenie buniek, čím urýchľuje regeneračnú fázu liečebného procesu. Rozťahuje kapiláry, rozbíja a stravuje mŕtve tkanivo. Pri onkologických problémoch je dobré užívať Aloe Vera Gel, ale vo vyšších dávkach cca 100ml denne a dlhodobo. Počas liečby sa ukazujú dobré výsledky pri kontrole bielych krviniek a liečba zdarne pokračuje. Po liečbe detoxikuje a posiľnuje organizmus po chemoterapii a zároveň znižuje riziko tvorby metastáz.

 

 

 

 

 

 

Je zaujímavé, že jedna rastlinka Aloe Vera má toľko priaznivých účinkov na organizmus. Určite sme všetky v tomto článku nespomenuli a to nie, že by sme nechceli. Je jeseň, blíži sa zima a s ním chrípkové obdobie. Vyskúšajte živú chuť prírody a urobíte tým veľa pre svoje zdravie. Ako bonus: pravidelné užívanie nápojov z Aloe Vera regeneruje pleť a  omladzuje.

 

Pri nákupe šťavy z Aloe vera využite zľavu 30% >>>>

 

 

—————

Zpět



Doporučujeme čitateľovi ďalšie články o účinkoch aloe vera nápoja:

Aloe vera zlepšuje trávenie     Aloe vera zlepšuje obeh krvi

Aloe vera upravuje tlak krvi     Aloe vera pomáha pri cukrovke

Aloe vera posilňuje imunitu     Detoxikujte a chudnite s Aloe vera