Aloe vera pre zdravie


Aloe vera rieši tráviace problémy.

02.07.2017 12:55

Problémy s trávením má dnes prakticky každý človek. Kde by sme mali hľadať príčiny? Bude sa treba vrátiť do vzdialenej histórie, kedy mal človek k dispozícii prevážne rastlinnú potravu, samozrejme surovú. Mäso jedol len občas, a to iba nemastné. Každý človek sa musel veľa namáhať a hlavne pohybovať, aby si ulovil nejakú potravu a tiež aby sa nestal potravou pre iného živočícha.

Súčasné stravovanie ľudí sa však od spomínanej histórie zásadne odlišuje. Čím ďalej sa menej pohybujeme, v našej potrave prevládajú potraviny prevážne živočíšneho pôvodu, konzumujeme málo vlákniny, máme nedostatok minerálov a prijímame veľké množstvo škodlivých látok ako sú rôzne farbiva a konzervačné látky v potravinách. Konzumujeme zbytočne veľa živočíšnych tukov. Výsledkom toho je, že príliš veľa ľudí má nadváhu až obezitu, vysoký krvný tlak, cukrovkou a rôzne choroby tráviaceho traktu. Každý deviaty až desiaty človek je ohrozený rakovinou hrubého čreva.

Existuje vôbec nejaké riešenie?

Určite áno. Predovšetkým je treba do stravovania vrátiť pravidelnosť. Tráviaci trakt sa najlepšie pripraví na trávenie, pokiaľ ho naučíme „pravidelností“. V pravidelnom čase prijímať potravu sú aj optimálne podmienky na trávenie (duševná pohoda, optimálne množstvo a zloženie tráviacich enzýmov).

Zložením potravy sa tu nebudeme  zaoberať, na to je potrebný oveľa väčší priestor. Ktoré doplnky potravy pomôžu zvládnuť bežné problémy s trávením, ako je zápcha, nadúvanie, pálenie žáhy, nedostatočné trávenie, vredové ochorenie žalúdka a dvanástornika.

                                                                

 

 Áno, je to Aloe Vera gel.

Prírodne spracovaný gel z Aloe vera neobsahuje žiadne konzervačné prípravky, a spoločnosť Advance garantuje jeho kvalitu. Firma vlastní licenciu na spracovanie gelu za studena, a tým sa uchovávajú vlastnosti čerstvého Aloe vera gelu.

  • Základným účinkom Aoe vera gélu je detoxikácia organizmu, ktorá sa prejavuje lepšou činnosťou buniek, tým že sa z povrchu buniek odstránia nečistoty, bunky potom budú citlivejšie na podnety okolitého prostredia (podobne ako špinavé a čisté okno), a tiež špecifickým účinkom na trávenie, najmä na bunky hrubého čreva
  • Ďalšou vlastnosťou Aloe vera je harmonizujúci účinok a účinok antistresový. Tieto účinky potrebuje každý k pocitu pohody a normalizácie procesu trávenia
  • Aloe vera upravuje žalúdočnú kyslosť – znižuje prekyselenie, ale na opačnej strane pri nedostatočnej kyslosti dokáže podporiť jej zvýšenie.
  • Aloe vera optimalizuje sa produkcia tráviacich štiav
  • Zlepšením činnosti črevných klkov sa zlepšuje spätné vstrebávanie tekutín v hrubom čreve

 

Kde všade pomáha Aloe Vera Gel:

  • Pálenie žáhy – pravidelné pitie Aloe vera gelu odstráni nepríjemný pocit pálenia záhy, tým že upravuje tvorbu žalúdočnej kyseliny
  • Nedostatočné trávenie – Aloe vera pomáha normalizovať celý proces trávenia
  • Zápcha – je veľkým rizikovým faktorom pre vznik rakoviny hrubého čreva, pravidelné pitie aloe vera si poradí aj niekoľkoročnou zápchou
  • Hnačky – predovšetkým hnačka je dôsledkom nedostatočného trávenia, nervozity a stresu, ale tiež vírové hnačky najmä u detí, obzvlášť dobrých výsledkov sa dosahuje pri podráždenom tračníku
  • Vredová choroba žalúdka a dvanástorníka – Aloe vera okrem horeuvedených vlastností urýchľuje hojenie rán, tlmí bolesť a krvácanie, je preto optimálnym doplnkom základnej liečby, tohto častého a opakujúceho sa ochorenia. Aloe vera má všeobecne baktericídny účinok – zabíja baktérie. Tento účinok je veľmi intenzívny a špecifický na baktériu Helicobacter pylori, ktorá sa z veľkej časti podieľa na vzniku žalúdočných vredov.
  • Nechutenstvo – Aloe vera normalizuje chuť do jedla – zvýšenú chuť znižuje, a zníženú naopak zvyšuje. Tento jej účinok a cení hlavne u detí, ktoré trpia nechutenstvom do jedla.

                                                             

Doporučené dávkovanie Aloe Vera gelu je 1x až 2x denne 0,2-0,5 dcl gelu

Preventívne užívať nepretržite až do spotrebovania troch balení Aloe Vera Gelu (jedno balenie je 1liter gelu). Po tejto dávke prerušiť užívanie na pol roka, a následne opakovať. Týmto procesom sa účinok Aloe Vera Gelu maximalizuje. 

Pri akútnych ochoreniech sa môže tento výrobok užívať nepretržite - "ako nám stačí peňaženka".

 Bežné problémy s trávením, s ktorými sa ani nikomu nezverujete, môžete zvládnuť sami bezpečnou prírodnou cestou. V prípade pretrvávajúcich problémov konzultujte postup so svojim lekárom

 aloe vera gel 

 

Kompletný sortiment výrobkov Advance si objednajte TU

 

Pri nákupe  Aloe Vera gelu  využite zľavu 30% na nákup >>>

 

 

 

—————

Zpět


 



Doporučujeme čitateľovi ďalšie články o účinkoch aloe vera nápoja:

Aloe vera zlepšuje trávenie     Aloe vera zlepšuje obeh krvi

Aloe vera upravuje tlak krvi     Aloe vera pomáha pri cukrovke

Aloe vera posilňuje imunitu     Detoxikujte a chudnite s Aloe vera